Blog

Driftkoordinator till Parkster

Parkster söker en serviceinriktad koordinator med hög kvalitetsnivå

  |   Lediga tjänster

Letar du efter ett företag du ser fram emot att gå till på måndagen? Vi är ett ungt, expansivt och familjärt bolag som värdesätter att ha kul tillsammans. Är du villig att ge allt vid foosball-bordet på fredagseftermiddagen och vill vara en del av en framgångssaga? Då kan Parkster vara något för dig!

 

Rollen

Som driftkoordinator har du daglig kontakt med våra uppdragsgivare, som ofta är parkeringsägare. Du hjälper dem under driftsättningsfasen, med löpande uppdateringar och är ofta ett bollplank för dem när de söker en ny lösning på ett problem.

 

Du ansvarar för att på bästa tänkbara sätt och till överenskommen tidpunkt driftsätta vårt system på uppdragsgivarens parkeringsytor. Det är ett samordnande arbete där du inhämtar den information du behöver från kollegor på Parkster och från uppdragsgivaren, för att sedan organisera informationen och föra in den i vårt egenutvecklade system. När leveransen är genomförd fortsätter dialogen med dessa parter då de behöver uppdatera sin information löpande.

 

Driftkoordinatorn ansvarar för att:

  • Samla in och samordna nödvändig information såsom taxor, kartor, skyltar och annan p-platsinformation från interna och externa nyckelpersoner
  • Utföra implementeringen av denna data i vårt system
  • Beställa skyltar och dekaler samt tillse att de monteras på bästa sätt ute på p-platserna
  • Ha en dialog med våra uppdragsgivare om deras p-platser och de behov som finns kring dessa för att skapa bra lösningar åt dem samt göra önskade uppdateringar
  • Bistå andra avdelningar internt i deras projekt, exempelvis ta fram material till ett anbud för en upphandling i samarbete med våra säljare

 

Vilka är vi?

Parkster utsågs nyligen till det snabbast växande företaget i Skåne 2018 av DI Gasell – en utmärkelse vi är mycket stolta över. Vår resa började för drygt 10 år sedan och idag är vi ca 30 kollegor, varav ca 24 arbetar på vårt kontor i centrala Lund och resterande på vårt kontor i München. Parkster ägs och drivs helt av aktiva ägare som tror på vår vision som är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt. Vi är prestigelösa och hjälper varandra över avdelningarna när det behövs, går på AW tillsammans, och spelar mer än gärna en match pingpong efter lunch.

 

Vem är du?

Du som trivs med att fördjupa dig i komplicerade uppgifter och samtidigt har en positiv och tillmötesgående utstrålning kommer att trivas i denna roll. Du är en problemlösande person som med ditt kreativa tänkande är med och hjälper våra uppdragsgivare i komplexa situationer. Tjänsten är perfekt för dig som gillar struktur och processer, men som ofta ser förbättringsmöjligheter och vill utveckla ditt arbete. Som koordinator gillar du att ta tag i saker, har en förmåga att identifiera en arbetsuppgift innan du nödvändigtvis får den presenterad för dig och tar framförallt personligt ansvar för att slutföra arbetsuppgiften.

 

Vi söker dig som

  • Har minst två års arbetslivserfarenhet i en koordinerande roll
  • Har minst gymnasieutbildning
  • Behärskar svenska och engelska

Vi söker en ny positiv kollega som som trivs i ett glatt företag med framåtanda där det händer mycket. Parkster erbjuder ett lunch- och pendelnära kontor i Lund fyllt med trevliga kollegor. Ett par gånger om året åker vi iväg på kortare kick-off, någon gång i månaden går vi på AW och varje fredag är det battle vid foosball-bordet! Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i formuläret här. Vi går igenom urvalet löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 2019-09-29.

Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Nicola Dolovski på 0736-76 01 17 eller nicola@parkster.se och vid frågor om tjänsten kontakta Driftchef Patric Wiktorsson på 0730-696725 eller patric.wiktorsson@parkster.se.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-post.