Blog

Ekonomiassistent till Parkster

Ekonomiassistent till Parkster i Lund

  |   Lediga tjänster

Parkster är ett ungt, familjärt och expansivt bolag som utvecklar en tjänst för att betala parkeringsavgifter med mobilen. Vårt fokus är nöjda kunder och att ha riktigt kul på jobbet! Vi utsågs nyligen till det snabbast växande företaget i Skåne 2018 av DI Gasell – en utmärkelse vi är mycket stolta över.

 

Det går bra för oss och vi växer fortsatt, därför utökar vi nu teamet med en ekonomiassistent. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet en liknande roll och vill bli del av ett företag med snälla kollegor och tydlig framåtanda!

 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta nära vår ekonomichef Malin och ytterligare en kollega i teamet – tillsammans rattar ni ekonomin på Parkster. Dina huvudsakliga uppgifter som ekonomiassistent innefattar:

 • Löpande bokföring
 • Avstämningar
 • Skattedeklaration och momsavstämning
 • Behjälplig vid månads- och årsbokslut
 • Löpande hantering av inkommande leverantörsfakturor (attest/kontering/betalning)
 • In- och utbetalningar
 • Månatlig självfakturering till våra uppdragsgivare

 

Du kommer utöver ovanstående uppgifter att vara involverad i utvecklingsprojekt som rör ekonomin på bolaget.

 

Detta är en perfekt roll för dig som har gjort dina första år som ekonomiassistent, som vet att du trivs i såväl rollen som med arbetsuppgifterna och vill bidra med stabilitet i vår expansiva fas.

 

Rollen är placerad i våra nya, fräscha kontor vid Stortorget i Lund.

 

Vad erbjuder vi?

Vår kultur präglas av en familjär känsla – vi är snälla mot varandra och vill lyckas tillsammans.

Vi består idag av 25 teammedlemmar. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner (vi siktar givetvis på en Gasellretur 2019) och vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss. Din anställning inleds därför med en introduktion kopplad till historien om Parkster, våra tjänster och vårt system.

 

Hos oss får du bland annat:

 • Arbeta på ett expansivt företag som satsar på sina medarbetare i form av utbildningar, AWs etc. och som månar om work–life balance
 • Stort eget ansvar och möjlighet att påverka hur vi på bästa sätt arbetar framåt
 • En bra arbetsplats med mycket skratt och högt i tak – det ska kännas roligt att gå till jobbet
 • Marknadsmässiga villkor och goda förmåner
 • Möjligheten att arbeta med en mycket uppskattad produkt (vi har 4.4 i betyg på App Store)

 

Vi söker dig som

 • Har minst gymnasieutbildning inom ekonomi
 • Har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ekonomiassistent
 • Har erfarenhet av bokföringsprogram som Visma eller liknande
 • Har vana av att arbeta i Excel
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat (tal och skrift)

 

För att lyckas i rollen söker vi dig som är självgående och tar personligt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Eftersom du huvudsakligen arbetar med siffror är du noggrann och personifierar ”ordning och reda.” Du arbetar strukturerat och lösningsorienterat för att lyckas med såväl de löpande uppgifterna som parallella projekt.

 

Det som präglar oss är att alla drar sitt strå till stacken och hjälper till där det behövs, därför söker vi dig som är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra. För att passa in hos oss är du en social och positiv person som bidrar till vår goda stämning!

 

Ansökan

Du ansöker genom att fylla i formuläret här. Vi är ivriga och vill hitta vår nya kollega snarast möjligt. Därför går vi igenom urvalet löpande, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är dock 2018-12-10.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta Ekonomichef Malin Olsson på 0768-276177 eller malin.olsson@parkster.se

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Start: början av 2019

 

Om oss

Vår vision är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt. Parkster är idag en rikstäckande tjänst för att betala parkeringsavgifter med telefonen. Parkster ägs och drivs helt av aktiva ägare som tror på vår vision. Vi är baserade i centrala Lund.