Blog

Parkster kollegor

Backendutvecklare som vill vara med på vår framgångssaga

  |   Lediga tjänster

 

Hej!

 

Vi är ett ungt och expansivt bolag som utvecklar en telefonparkeringstjänst och utmanar parkeringsbranschen. Tiden med att leta efter P-automater, stå i långa köer och rusa ut i regnet för att förlänga parkeringen är förbi; vår vision på Parkster är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt.

 

Det går bra för oss och vi söker nu en ny kollega som brinner för teknik och utveckling. Vi tror att du är sugen på att testa nya grejer och utmana praxis, och balansera det med kundnytta. Vi tror även att du tycker om att resonera om olika tekniska lösningar och hitta det som passar problemdomänen bäst.

 

Jag som rekryterar heter Jonas Andersson och jag arbetar som utvecklingschef på Parkster. Vi är idag ett team på för närvarande fem utvecklare plus ~15 andra glada kollegor. Vi befinner oss i tillväxtfas där du kommer få möjlighet att vara med på en resa och därmed påverka bolaget och tekniken efterhand som vi växer – på riktigt.

 

Det mjuka (om tjänsten och oss):

 

Vad finns det då att utveckla mer på Parkster, appen finns och fungerar ju tänker du kanske? Detta var frågan jag själv ställde mig inför att jag för ett halvår sedan skulle börja jobba här. Och skoja min doja vad mycket mer det fanns! Så mycket att vi nu, eller egentligen även sedan dess, behöver ännu fler utvecklare till att föra oss framåt!

 

Vi gillar teknik och diskussioner där kring. Innan vi påbörjar utveckling lägger vi i teamet alltid stor vikt vid att förstå problemet vi försöker lösa. Det händer då att lösningen kan skalas upp för att täcka ännu fler case, eller brytas upp i mindre delproblem för att lösas separat. Jag upplever det som att vi på detta sätt sällan behöver gå tillbaka och ändra, utan i stället kan vi bygga på och komplettera.

 

Vi sitter i trevliga lokaler centralt i Lund som möjliggör en bra arbetsplats där vi värnar om personalen. Work-life balance är centralt för oss då många har småbarn, därför låter vi våra medarbetare planera sin arbetstid så att den passar ens behov för stunden. Hos oss råder en familjär känsla och vi tycker om att umgås kollegor emellan även i aktiviteter som inte rör arbetet. Det var just denna känsla jag själv fastnade för när jag valde att börja på Parkster.

 

Vidare erbjuder vi marknadsmässiga villkor med pension och friskvård, samt stora möjligheter att utvecklas yrkesmässigt.

 

Det hårda (tekniker):

 

Tekniker vi jobbar med är bland annat java, kotlin, clojure, rabbitmq, spring boot, google cloud platform, kubernetes, docker.

 

För att komplettera teamet söker vi dig med några års erfarenhet av utveckling i större system, gärna med Java som grund. Det viktiga är att du, precis som vi, triggas av att förbättra och bygga nya tekniska lösningar och envist komma fram till bästa lösningen på ett problem tillsammans med teamet.

 

Ansökan

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga kvalifikationerna i denna rekrytering. Därför ser vi fram emot din ansökan innehållandes både CV och personligt brev där du beskriver vad du kan bidra med i denna roll.

 

Låter det intressant?

 

Kul, då vill jag gärna prata mer med dig! Maila, ring, adda på Linkedin eller ta kontakt på det sätt som passar dig bäst: jonas.andersson@parkster.se / 046-378 07 96. Du är självklart även varmt välkommen att söka formellt via annonsen.

 

Kika gärna in vår hemsida om du är mer nyfiken på oss.

 

Parkster har valt kanaler och samarbetspartner för denna rekrytering och undanber alla samtal från andra rekryteringsföretag och annonsförsäljare.