Blog

Hitta parkeringar i närheten

Träffa Amanda, trogen Parkster-användare!

  |   Blogg

”Just do it!” Så svarade Amanda på frågan om vad hon skulle säga till dom som inte testat telefonparkering ännu. Det satte tonen på denna intervju där vi mötte en trogen Parkster-användare i Lund, staden där Parkster föddes. Vi frågade henne vad hon egentligen tycker och tänker om Parkster.

 

Amanda är 29 år gammal, jobbar som lärare och bor i centrala Lund tillsammans med sin sambo och dotter.Hon började använda Parkster 2014 när det infördes på gatan hon bodde på då, och dessförinnan använde hon mynt, vilket hon bara tyckte ledde till en massa springande till parkeringsautomaten.

 

Amanda använder idag appen och hon tycker det fungerar väldigt bra då den är smidig och man alltid kan betala för sig.

– Det är en enkel betalningsmetod eftersom jag alltid har betalningsmedlet med mig i telefonen. Det har underlättat att man alltid kan göra rätt för sig, även om man inte har mynt liggandes i bilen.

 

Hur ofta använder du Parkster?

– Dagligen! Utöver boendeparkeringen, som är kopplad till Parkster, använder jag Parkster där det finns.

 

Hur går du tillväga när du köper parkeringsbiljett?

– När jag köper parkeringsbiljett använder jag oftast kartan. Den gör det lätt att se var man är och eftersom Parkster-gatorna numera är markerade behöver man inte gå runt och leta!

 

 

Vad skulle du säga är de 3 främsta sakerna du uppskattar med Parkster?

1. Man slipper springa ut till parkeringsautomaten i tid och otid.
2. Att Parkster är kopplad till vår boendeparkering.
3. Det är skönt att få allt samlat på en faktura!

 

Det har snart gått 4 år sedan du började använda Parkster. Mycket har hänt med tjänsten sedan dess, och vi har en hel del spännande saker inplanerat framöver för att förenkla och förbättra biljettköpet ytterligare. Vi hoppas självklart du fortsätter hänga med på vår resa. En sista avslutande fråga: skulle du rekommendera Parkster till andra?

– Ja, jag brukar alltid rekommendera Parkster för vänner och bekanta. På vår gata finns Parkster och en annan betaltjänst, men jag tycker Parkster är smidigare. Ni lägger inte heller på någon extra avgift för att man har parkerat, och det uppskattar jag!

 

 

”Just do it!” – Amanda, Lund.