Blog

Parkera enkelt med mobilen

Nu är det enklare att undvika p-böter i Kristianstad

  |   Pressreleaser

 

Det har blivit enklare att parkera på gator och torg i Kristianstad. Här erbjuder nu Parkster en snabb och smidig betaltjänst i mobilen.

 

Bilisterna slipper köa vid parkeringsautomater, hantera mynt eller vänta på uppkoppling mot banken för att betala med kontokort. Med hjälp av en app kan man starta, stoppa eller förlänga sin parkering när och varifrån man vill. Man behöver inte ens bestämma i förväg hur länge man ska parkera.

 

Snabbt, smidigt och enkelt för alla

– Systemet är snabbt, smidigt och enkelt, säger Henrik Hallgren som är vd för Parkster och en av företagets grundare. Det kostar inget extra att parkera med Parkster och med hjälp av mobilens GPS hittar appen automatiskt rätt p-plats. Som användare betalar du i efterhand, en gång per månad.

 

Att betala med Parkster kräver varken abonnemang, bindningstid eller serviceavgifter. Appen finns för såväl Iphone som Android- och Windowsmobiler. Med hjälp av sms, talsvar eller en webbläsare i datorn fungerar systemet även för den som inte har en smartphone.

 

Mer än 100 orter i hela landet

I och med avtalet med Kristianstads kommun är Parkster nu störst i Skåne på digitala parkeringslösningar. Tjänsten fungerar på mer än 100 orter i hela landet, och appen är densamma oavsett var man befinner sig.

 

– Vi är väldigt glada över att nu kunna underlätta parkerandet även för Kristianstadsborna, och hoppas att mottagandet ska vara lika positivt som det har varit i resten av Sverige, säger Henrik Hallgren.

 

 

För frågor och mer information, vänligen kontakta

                         

Ladda ner pressbilder (för tryck + webb)