Blog

Parkera enklare med mobilen

Nu blir det ännu enklare att parkera – med Parksters Zone View

  |   Pressreleaser

Telefonparkeringsföretaget Parksters nya feature Zone View gör det ännu enklare att köpa parkeringsbiljett. Den nya funktionen innebär att parkeringszonerna är markerade på kartan, för att bilisten enkelt ska kunna hitta rätt.

 

I Zone View är alla Parkster-anknutna parkeringar utritade på kartan. Detta gör att bilisten med säkerhet vet om de kan köpa p-biljett via Parkster där de befinner sig.

 

I dagsläget hittar hälften av Parksters app-användare den zon de ska starta biljett på via appens kartfunktion. Parkster meddelar nu att de genom att lägga till den tydligare vyn Zone View har vidareutvecklat sin tjänst för dessa användare. De bilister som fått testa tjänsten rapporterar om en förbättrad användarupplevelse och en tryggare inparkering.

 

– Med en ännu tydligare karta kan vi erbjuda kunderna en bättre och säkrare tjänst, säger Henrik Hallgren, vd och grundare av Parkster.

 

En stor fördel med Zone View är att bilisten snabbt kan få en säker överblick över var Parkster och en lämplig parkering finns. Bilisten behöver inte vara orolig över att föreslagen zon är felaktig på grund av felaktig GPS-koordinat, utan kan nu genom en snabb titt på kartan säkerställa att biljetten startas på rätt parkeringszon.

 

– Zone View gör att användarnas favoritkartfunktion ”Nära Dig” blir ännu tydligare. Vi är glada över att kunna förbättra för våra trogna användare, säger Henrik Hallgren. Detta är en superfeature!

 

Pressbilder (högupplösta + webb) kan laddas ner här:

http://bit.ly/2jz8oEV

 

För frågor kontakta Henrik Hallgren, vd Parkster AB:

0762-86 11 88, henrik.hallgren@parkster.se